Olvasóink írták

„Része vagyunk a természetnek, nem ura. Szép új élhető világot és közösségeket létre tudunk hozni, mely szeretet alapon működik és természettel való harmónián.”
— Varga Veronika, Sárvár

„Rá kellett jönnöm, hogy a Teremtő csodálatosat alkotott itt a bolygón... csak a "civilizált" világunkkal teljesen eltávolodtunk tőle és a természettől. De mindenkiben benne van a fény, mindenki az Ő gyermeke és ha újra a közelébe kerülünk, vissza tudjuk hozni azt a csodálatos és elfeledett világot! A szívünkre koncentrálva, a szeretet fényében visszatalálunk a fény felé és ezzel hatással vagyunk másokra is a környezetünkben. Jó példával visszafordítható az elferdült világ, az emberek újra békében és a szeretet terükben tudnak élni, teremteni. Csak rajtunk múlik, mit hozunk most létre az unokáinknak, mit adunk át nekik. Ez kihat az egész bolygóra, az emberiségre és a világunkra is. Járjunk elől a saját követendő példánkkal! :)”
Ludvig Zsuzsanna
Budapest
„Eddig csak az első kötetet hallgattam, de azóta fogyasztottam már olajat, és több cédrus medál is megfordult nálam. Amuletteket is készítek a szeretteimnek belőle. Legutóbb a már két éve mindennap viselt kedves medálom megszólított álmomban, hogy egy szeretett ismerősömmel szeretné tovább folytatni az útját. Készítettem külön egy szakrális kertet is a könyv meghallgatása után, bár nem a legjobb a tájolása, így módosításra szorul a jövőben. Nő ként Anasztáziát tekintem a tökéletes női minőség megtestesülésének, aki számomra követendő példa lett a mindennapokban. Izgatottan várom, hogy a többi kötetet is meg tudjam vásárolni, és még több csodát olvashassak.”
Anasztázia olvasó
„Habár még fiatal vagyok és sokak szerint csak élveznem kellene az életet, már évek óta kerestem valamit, ami értelmet adhat az életemnek, mivel amit a mai világban láttam/ látok az nem kelt semmilyen vágyat bennem ahhoz, hogy ugyanazt a rendszert és életet kövessem. Nehéz kimondani, de nem vagyok boldog és azzal, hogy a mai világ szerint buliznék vagy hajszolnám az anyagiakat, ugyanez az állapot térne vissza, esetleg hatványozottabban is. A könyvet olvasva egy kis szikra lobbant fel bennem, ami az az élet után vágyakozik, ami egyszer mindannyiunk valósága volt.”
Anasztázia olvasó
„A 10. könyv befejezése után egy szomorúság ült el rajtam, mert tudom, hogy habár egyre többen, jelenleg mégis olyan kevesen vannak, akik ismerik az igazságot és aszerint élnek. A természetet mindig is szerettem és egyre többet szeretnék olyan helyeken tölteni, ahol élvezhetem annak szépségét és eredeti valóját. Habár jelenleg nekem is nehéz mindent felfognom és nem tudom pontosan hogyan fogok cselekedni, de az életem során mindenképpen szeretnék egy saját családi birtokot teremteni.”
Anasztázia olvasó
„Eddig is úgy gondoltam, hogy a földön mindennek van lelke, akár élőként, akár élettelen dologként tekintünk rá, ugyanúgy élnek a növények, kövek, vizek, bármi, maga az egész Föld is élőlény. Anasztázia könyvei megerősítettek ebben, hogy ez valóban így igaz, nem vagyok bolond, hogy szerintem minden él, ami csak teremtetett. Úgy érzem, hogy a könyvek olvasásával lényem tisztul, töltődik és könnyebben veszem fel a kapcsolatot a növényeimmel, ásványaimmal, mindennel, meg persze erősödik bennem a szeretet is.”
Anasztázia olvasó
„Az, hogy a kertek és a természettel való kapcsolat révén is fel lehet emelkedni magasabb denzitású világokba és egyfajta csillagkútként lehet használni a birtokot, de még a kisebb kerteket is. Továbbá az -amit sok-sok ember nem ért még- hogy a kertészkedés egy festmény életre hívását jelenti, ami a saját gondolatainkkal történő kertészkedést-alkotást jelent, a gondolati kertek létrehozását. Az ember képes alakítani a kertet és terményeket nevelni különösebb fizikai nehézség és állandó erőkifejtés és kertgondozás nélkül is. Lásd Vergilius-féle gondolati kertek.”
Kalmár Melinda
Budapest
„A magok ültetése. Az, hogy egy parányi magban is benne van az egész Univerzum. Hogy minden, kövek, fák, a legapróbb fűszál is képes kapcsolatot teremteni az Univerzummal. Minden reggel imádkozom, utána meditálok a Föld gyógyulásáért és a szeretet fénye járja át és az egész Univerzumot, és minden ember lelkét.”
Anasztázia olvasó
„Az inspirációm fő oka, hogy a könyvet olvasva folyamatosan olyan érzésem volt, mintha nem valami újdonságot olvasnék, hanem egy rég óta ismert, de elfeledett történet részévé válnék. Az elmúlt pár évben többedmagammal hasonló változáson mentünk, megyünk keresztül és ezen út egyik szerves része Anasztázia.”
Anasztázia olvasó
„Kertes családi házban lakom, imádom a növényeket, virágokat. Viszont nem fordítottam rájuk akkora figyelmet és energiát, mint kellett volna. A könyvek olvasása után teljesen másképp álltam hozzájuk. Minden nap körbejártam reggel, szeretve köszöntöttem őket, gondoskodóbb, odafigyelőbb voltam. A magokat úgy vetettem el, ahogy Anasztázia elmondta, számban tartottam, bemutattam őket a 4 elemnek...stb. Megköszöntem nekik, hogy díszítették a kertet és örömet okoztak nekünk…..”
Anasztázia olvasó
„A legnagyobb hatással az volt rám, hogy Anasztázia milyen emberfeletti türelemmel és szeretettel fordult Megre felé, függetlenül attól, hogy mennyi negatív hatást kapott tőle. Ez az, ami igazán előre tudja mozdítani az emberiséget. Felhívta arra is a figyelmet, hogy mennyire mereven, a tanultakhoz ragaszkodva viszonyulunk a dolgokhoz és a valóság ettől mennyire messze állhat.”
Anasztázia olvasó
„Egészen közérhető, mai nyelven közvetíti azokat a spirituális igazságokat amelyekről Jézus, Buddha, Krisna és más felébredett szellemek beszéltek. Mély szemléletmód változást hozott, a munkámmal kapcsolatban, valamint a gyerekekhez való hozzáállásban.”
Anasztázia olvasó
„Egyrészt valahogy itt vált számomra igazán valóságossá az a mondás, hogy ami lent az fent, és hogy a hétköznapi élet a kozmikus élet is egyben. És a szeretet és teremtés mint életforma kezdett itt testet ölteni, azaz egy elméleti elgondolásból elkezdett hétköznapi valósággá válni, És valahogy a határok is elkezdtek kinyílni fizikai univerzum és szellemi univerzum között.”
Anasztázia olvasó
„Másként tekintek magamra, a körülöttem lévőkre és az egész világra. Egyre inkább sikerül elengednem azt a technokrata felfogást és világnézetet, amit gyerekkorom óta belém nevelt a rendszer.”
Anasztázia olvasó
„Sokkal kevesebb tárgyi dologra van szükségünk, mint azt gondolnánk, valamint sokkal több megfoghatatlan dologgal rendelkezünk, mint azt tudnánk.”
Anasztázia olvasó
„A könyv szellemisége alapszinten eddig is bennünk élt, de ezt egy kicsit felszínre hozta és iránymutatást adott.”
Anasztázia olvasó
„Megismerkedtem a jelenlegi férjemmel, aki tanyán él, így nem volt kérdés hogy otthagyjam e a városi életemet.”
Anasztázia olvasó
„Követnivaló életszemlélet, és ennek átültetése a gyakorlatba.”
Anasztázia olvasó
„Anasztázia a női példaképemmé vált, és történeteivel inspirál a hétköznapokban.”
Anasztázia olvasó