Cédrus fogkrém cédrusolajjal és gyantával, 60ml

3,500 Ft

A fogkrém kellemes ízű, tiszta, friss leheletet biztosít. A cédrusolaj E vitamin tartalmának köszönhetően segíti a szájban lévő kemény- és lágy szövetek megerősítését. A cédrus fogkrém olyan összetevőkből áll, amelyeket a cédrus feldolgozása során nyernek ki.

Kiszerelés: 60 ml

* a részletes termék leírásért görgessen lejjebb

Elfogyott

Cikkszám: ANHU-T12 Kategória: Címke:

Leírás

Ez a természetes cédrusolaj tartalmú fogkrém tökéletes gyógyító és megelőző hatást fejt ki. Gyengéden tisztítja a fogakat, ezért alkalmas az érzékeny fogak ápolására. A cédrusból származó vitaminok és ásványi anyagok kiváló regeneráló hatást fejtenek ki. A cédrusmag héjának őrleményéből származó szemcsék pedig segítenek a fogakon lerakódott lepedék eltávolításában.

Emellett immunaktivizáló és antioxidációs hatása is jelentős. A- és E vitamin tartalmának köszönhetően csökkenti a fogak és a fogíny érzékenységét, elősegíti a nyálkahártya szöveteiben lévő sejtek regenerálódását. A fogkrém cédrusgyantát tartalmaz, ami nagyban elősegíti a szájban lévő sérülések és gyulladások gyógyulását. Segít a szájfertőzés, a duzzanatok és a fogínyvérzés gyógyulásában. A cédrusgyanta egy természetes fertőtlenítő, amely nagyon hatásos a baktériumok elszaporodásának megelőzésében.

Nem tartalmaz fluoridot és szacharint sem.

A fogkrém maga barna színű.

Összetevők: szibériai cédrusmag (pinus sibirica) olaj, glicerin, tisztított víz, cédrusmag héjának finom őrleménye, szibériai cédrus olajpogácsa, karboxi-metil-cellulóz, szibériai cédrusfa gyanta, szibériai cédrsufa gyanta illóolaj

További információk

Tömeg 90 g