MEGRE Elixírrel és hegyi mumijóval dúsított cédrusolaj – Hölgyek részére, 100 ml

16,200 Ft

A hidegen sajtolt szibériai cédrusolaj, a MEGRE Elixír és az Altaji mumijó elegye kifejezetten a női egészség támogatására lett kifejlesztve.

* a részletes termék leírásért görgessen lejjebb

Készleten

Cikkszám: ANHU-T31 Kategória: Címke:

Leírás

A mumijo* egy gyógyító gyantaszerű anyag, amelynek neve azt jelenti: „a test tartósítója”. A szervezetbe bekerülve már nagyon alacsony koncentrációban is képes felismerni a rendellenességeket és megváltoztatni a kóros folyamatokat, visszaállítani a károsodott funkciókat és megállítani a betegségek kialakulását már a kezdeti stádiumban. A mumijó női egészségre kifejtett jótékonyhatását mára már tudományosan is bizonyították. A cédrusolajjal és a MEGRE Elixírrel alkotott elegye lehetővé teszi, hogy a mumijó a lehető leghatékonyabb módon fejthesse ki hatását a szervezetben.

*A múmijó (sziklák könnye) a magas sziklás hegységekben, a kőzetek repedéseiben hosszú idő alatt, több rétegben képződő és lerakódó fekete, gyantaszerű anyag. Az emberiség több mint 3000 éve ismeri és használja e ritka képződményt, mely a sziklák energiáját közvetítve segített visszanyerni az életerőt. Jótékony hatását a természetgyógyászat ma is széleskörben hasznosítja.
A múmijó kizárólag ásványi kincsekben gazdag, magas, sziklás hegységekben alakul ki, amelyek például Oroszország ázsiai részén, a világtól elzárt, 2000-5000 méteres magasságban fekvő tájakon, az Altáj, a Palmyra és a Kaukázus hegyei között, illetve Észak-Szibéria területén találhatók. Ugyanígy fellelhető Mongólia sziklás hegységeiben is, ahol az időjárási, földrajzi, geológiai sajátosságok és ezek kölcsönhatásai kedvezőek. E helyszíneken – ökológiai értelemben a legtisztább, legjobb minőségű Arany Múmijót lehet „szüretelni”.

 Milyen hatásai vannak a MEGRE Elixírrel és hegyi mumijóval dúsított cédrusolajnak:

  • normalizálja a menstruációs ciklust
  • segít a szájpenész kikúrálásában, már az első napokban eltünteti a megjelenő tüneteket
  • elnyomja a fertőzést és a gyulladást hólyaghurut esetén, segít mind az akut, mind a krónikus hólyaggyulladás kezelésében
  • javítja a bőr állapotát, még olyan súlyosabb állapotok esetén is, mint az akne, pikkelysömör vagy a seborrhea
  • csökkenti a menopauzás tüneteket
  • a mumijó úgy is ismert, mint felbecsülhetetlen értékű gyógyír a terméketlenség többféle okának kezelésében

Javasolt alkalmazása:

1 teáskanállal étkezés előtt, 1-3 alkalommal naponta, 2 hónapig

Összetevők:

Hidegen préselt szibériai cédrusmag olaj, MEGRE Elixír (szibériai cédrus toboz olaj), Altaji mumijó

Eltartható: a gyártástól számított 12 hónapig

Kiszerelés: 100 ml

További információk

Tömeg 290 g