I. kötet. Anasztázia – A család energiája

3,250 Ft

A sorozat első kötetének kibővített kiadása.

Igaz mese e könyv! Elbeszélés egy különleges találkozásról a tajga mélyén. Ez a találkozás a könyv első kiadásának megjelenése óta nemcsak az „Oroszország Zengő Cédrusai” könyvsorozat írójának, hanem világszerte emberek millióinak hozott mélyreható változást az életében.  Anasztázia – a tajgában élő rendkívüli képességekkel rendelkező gyógyító – olyan tanításokat ad át a szerző segítségével, amelyek gyógyítják az emberi testet, lelket, s egy gyönyörű jövő képeit vetítik elénk.

Többek között olyan izgalmas kérdésekre is választ kaphatunk a kibővített kötetből, mint például:

Milyen körülmények között válhatnak valóra a képek, melyeket Anasztázia megalkotott? Miképpen segítheti a szűkebb és tágabb értelemben vett család az egyén fejlődését és a teljesség megtapasztalását? Hogyan építhető meg az Isten és ember közötti kommunikációs csatorna, s miért van ennek olyan nagy jelentősége az ember számára?

Készleten

Cikkszám: ANHU-K01 Kategória:

Leírás

Az Oroszország Zengő Cédrusai könyvsorozat kibővített I. kötetének – A család energiája – bevezetőjében V. Megre azt írja: „Úgy éreztem, szükséges kiegészítenem korunk szokatlan eseményeivel, amelyek Oroszországban és szerte a világban zajlanak, és amelyeket Anasztázia, a tajgai remetenő korábban modellezett.”

Ahogy Anasztáziától már eddig is megszokhattuk, most a kiegészítésben is olyan élő képek megalkotásával segíti a belső fejlődést és a mélyebb megértését, amelyek az emberek szívét nyitják meg.

Többek között olyan izgalmas kérdésekre is választ kaphatunk a kibővített kötetből, mint például:

  • Milyen körülmények között válhatnak valóra a képek, melyeket Anasztázia megalkotott?
  • Miképpen segítheti a szűkebb és tágabb értelemben vett család az egyén fejlődését és a teljesség megtapasztalását?
  • Hogyan építhető meg az Isten és ember közötti kommunikációs csatorna, s miért van ennek olyan nagy jelentősége az ember számára?

További információk

Tömeg 350 g