MEGRE Elixír kapszula – 30 db

42,250 Ft

A MEGRE Elixír a szibériai cédrus teljes tobozából, préselés útján kinyert sűrű olaj. Ez az esszencia segít a városi környezet által túlterhelt, stresszhatásoknak kitett szervezet életfolyamatainak harmonizálásában.

Ez az olaj fa préseken, hideg sajtolási eljárással készül. Természetes eredetű termék, amely magas koncentrátumban tartalmaz E vitamint, nagy mennyiségben tartalmaz olyan többszörösen telítetlen zsírsavakat, amelyeket az emberi test magától nem képes előállítani, csak a táplálékkal kerülhetnek a szervezetbe.

* a részletes termék leírásért görgessen lejjebb

Elfogyott

Cikkszám: ANHU-T34 Kategória: Címke:

Leírás

A MEGRE Elixír a szibériai cédrus teljes tobozából, préselés útján kinyert sűrű olaj. Ez az esszencia segít a városi környezet által túlterhelt, stresszhatásoknak kitett szervezet életfolyamatainak harmonizálásában.

A kapszulában található Elixír összetétele és hatása teljesen megegyezik az üveges kiszerelésű MEGRE Elixírével. (részleteket lásd az üveges kiszerelésű MEGRE Elixír leírásánál)

Ez a csomagolási forma előnyösebb lehet az aktív, szorosabb időbeosztásban élő fogyasztók számára:

  • könnyebb utazások során használni, repülővel történő utazás során egyszerűbben tudjuk a kézitáskában magunkkal vinni (ilyenkor egyébként is hasznos a MEGRE Elixír fogyasztása, hiszen elősegíti a repülőút során a szervezetünkbe jutó nagyobb mennyiségű rádionuklidoktól való megszabadulást, és megelőzhető vele a jetlag kialakulása)
  • A MEGRE Elixír kapszulának nincs semmilyen íze és könnyű lenyelni
  • Mivel az Elixír ebben a kiszerelésben nem érintkezik a levegővel, ezért hatóanyagai egyáltalán nem veszítenek értékükből, 100 %-ban bejuthatnak a szervezetbe

 

Felhasználási javaslat:

Az optimális eredmény elérése érdekében egy hónapig érdemes szedni. azután egy hónap szünetet kell tartani. A gyártó felnőttek részére naponta 1 kapszula beszedését javasolja, max. egy hónapig. Az Elixír szedése során enyhe böfögés előfordulhat.

Kiszerelés: 30 kapszula/csomag

 

Nina Megre, Vlagyimir Megre unokája, így nyilatkozik a MEGRE Elixírről:

„Ez a termék nagyon sok mindenre jó, én a következők miatt a használom:

  • Mivel elég sokat kell repülővel utaznom, a repülőutak alkalmával kb. óránként beveszek egy cseppet belőle. Ez segít megszabadulni a rádionuklidoktól, és megelőzhető vele a jetlag kialakulása.
  • Ha hideg az idő, vagy valaki a barátaim, kollégáim közül influenzás, és én nem akarom elkapni a náthát, akkor 5-7 cseppet veszek be belőle egy nap.
  • Ha elrontom a gyomromat, akkor beveszek 5 cseppet az Elixírből, mert nagyon erős fertőtlenítő hatása van.
  • Fél évente csinálok egy egyhónapos kúrát, hogy megerősítsem az immunrendszeremet.

Fontos: Ez a termék nagyon erős hatású, ha valakinek a szervezetében sok a méreganyag, akkor felkészítés nélkül nem jó beszedni az Elixírt! Először érdemes az Elixírrel dúsított cédrusolajjal kezdeni.”

 

További információk

Tömeg 130 g