MEGRE szemkörnyék ápoló olaj, 10 ml

3,500 Ft

Az olaj használatának köszönhetően a bőr rugalmasabbá és selymesebbé válik. A szemkörnyéken már kialakult ráncok mélysége csökken, kevésbé alakulnak ki újabb ráncok.

* a részletes termék leírásért görgessen lejjebb

Elfogyott

Cikkszám: ANHU-T33 Kategória: Címke:

Leírás

A MEGRE sorozat szemkörnyék ápoló olaja kizárólag természetes, biológiailag aktív összetevőket tartalmaz.

A szem környéki bőr sokkal vékonyabb, mint az orr- vagy az orcák bőre. Ezért is tapasztalható, hogy ez a terület sokkal inkább érzékeny az öregedés folyamataira.

A szemkörnyék ápoló olaj az alábbi esetekben segít:

  • a bőr tónusának és rugalmasságának csökkenése
  • apró sérülések a szemhéjon
  • a bőr szárazsága, hámlása
  • a szem irritációja, szárazsága

A cédrusolaj erős antioxidációs hatással rendelkezik és nagy koncentrációban tartalmaz E-vitamint. Az E-vitamin és a gyantaolaj keveréke különféle áldásos hatással van a bőrre: elsősorban biztosítja a bőr megfelelő táplálását, javítja a rugalmasságát, csökkenti a ráncképződést, különösen idősebb korban.

A cédrus gyanta természetes fertőtlenítő, aktiválja a bőr gyógyulási folyamatait, regenerálja a bőrsejteket.

Az olaj használatának köszönhetően a bőr rugalmasabbá és selymesebbé válik. A szemkörnyéken már kialakult ráncok mélysége csökken, kevésbé alakulnak ki újabb ráncok. Mindez annak is köszönhető, hogy az szemkörnyék ápoló olaj összetevői élénkítik a vérkeringést, így több oxigén és tápanyag tud eljutni a kezelt területre.

Használati javaslat:

A pipetta segítségével tegyen 1-2 csepp szemkörnyék ápoló olajat a szemhéjára, majd óvatos, körkörös mozdulatokkal masszírozza be az olajat a szem környékén. Ha vannak apró sérülések a bőrön (mikro horzsolások, karcolások), akkor az olajat közvetlenül a horzsolásra cseppentsük, majd fedjük le egy steril gézarabbal és hagyjuk úgy 10-15 percig, amíg az olaj teljesen be nem szívódik.

A népi gyógyászatban régóta használják a cédrusgyanta tartalmú olajat (1.5-2% gyantatartalommal) az irritált vagy száraz szem és a „fáradt szem szindróma” kezelésére is. Ilyen panaszok esetén  1-2 csepp szemkörnyék ápoló olajat lehet közvetlenül a szembe csepegtetni este, lefekvés előtt. A becsepegtetés után a szemgolyó felületén vékony filmréteg alakul ki az olajtól, amely 10-15 perc alatt felszívódik. Az ideális hatás elérése érdekében szobahőmérsékletű olajat használjunk a kezeléshez.

Összetevők: 98 % szibériai cédrusolaj, 2 % cédrusgyanta

Ellenjavallat: az összetevőkkel szembeni egyéni érzékenység

Figyelmeztetés: Használat előtt ellenőrizni kell az esetleges allergiás reakciókat. Ennek érdekében az első használat előtt cseppentsen a szemkörnyék ápoló olajból a kézfejére és dörzsölje be a bőrébe. Ha a kezelt bőrfelületen az elkövetkezendő 24 órában nem jelentkezik allergiás reakció, akkor nyugodtan használhatja a terméket.

Kiszerelés: 10 ml

Eltartható: a gyártástól számított 18 hónapig

További információk

Tömeg 50 g

Érdekelhetnek még…