Cédrusolaj propolisszal 100 ml

9,500 Ft

Hidegen sajtolt szibériai cédrusolaj propolisszal dúsítva

* a részletes termék leírásért görgessen lejjebb

Elfogyott

Cikkszám: ANHU-T28 Kategória: Címke:

Leírás

A propolisz hatóanyagai erősítik a szibériai cédrusolaj jótékony hatását. A propolisszal gazdagított cédrusolajban magas koncentrációban megtalálható természetes, biológiailag aktív összetevők hozzájárulnak az egészséges étrend kialakításához.

A propolisz egy olyan, méhek által előállított, rendkívül erős hatású anyag, melynek hatásmechanizmusát a tudósok még nem tudták teljes mértékben feltárni. Ez az anyag tartalmaz gyantát, viaszt, illóolajokat és polleneket. Rendkívül erős antibakteriális-, gyulladásgátló-, és  immunmoduláló hatással rendelkezik.

A propolisszal dúsított szibériai cédrusolaj segít az immunrendszer megerősítésében.

A termék propolisz tartalma legalább 5%.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az olaj természetes üledéket tartalmaz, ez jó mutatja a termék kiváló minőségét. Az üledék megjelenése nem befolyásolja a termék tulajdonságait, illetve eltarthatóságát.

Felhasználási javaslat:

  • A cédrus olajat szokták használni saláták ízesítéséhez, a különleges ízhatás kedvéért.
  • Az olajat masszázshoz is lehet használni, fürdőkben vagy szaunában, hatására a bőr megfiatalodik, ellenállóbbá válik, használatával megelőzhető a bőrbetegségek kialakulása.
  • Javasolt adagolás kúrához, belsőleg: 1-2 teáskanállal bevenni, 2-3 alkalommal egy nap, 30 perccel az étkezések előtt. Használat előtt fel kell rázni. Egy kúra javasolt időtartama 30 nap. A maximális hatékonyság eléréséhez 2-3 kúra elvégzése szükséges.

Eltartható: a gyártástól számított 12 hónapig

Kiszerelés: 100 ml

További információk

Tömeg 290 g