Kézzel faragott cédruskanalak díszdobozban (2 db)

5,950 Ft

Szibériai cédrusból készült, kézzel faragott kanalak díszdobozban.

* a részletes termék leírásért görgessen lejjebb

Elfogyott

Cikkszám: ANHU-T29 Kategória: Címke:

Leírás

A doboz egy evőkanalat és egy teáskanalat tartalmaz.

Ezek a kanalak nemes textúrájúak, 100 %-ban természetesek, magukban rejtik a cédrus gyógyító erejét és energiáját, melyet az élő fa növekedése során szívott magába.

Soha nem vágjuk le a cédrus ágait a tajgában. Minden cédrus kanál lehullott ágakból készül. A kanalakat készítő mester maga választ ki minden egyes darabot, hogy minden szempontból megfeleljenek a faragáshoz.

A kanalak nem csupán szuvenírek, napi szinten használhatóak étkezéshez. A cédrusfa természetes tulajdonságainak köszönhetően nem szárad ki vagy reped meg, hosszú életű.  A cédrusból készült tárgyak bármelyik konyhában esztétikusan mutatnak.

A cédrusfa nagy értéke, hogy a benne lévő természetes olajok és gyanta megvédi a fát a gombásodástól és egyéb megbetegedésektől. Ezeknek az összetevőknek fertőtlenítő és antibakteriális hatása van.  A cédrusfa finomabbá teszi az ételt, a gyerekek különösen szeretnek ilyen kanállal enni.

Nincs szükség különösebb ápolásra, de ha szeretnék, hogy hosszabb ideig jó állapotban maradjon a kanál, akkor az első használat előtt érdemes cédrus olajjal átkenni a felületét.

További információk

Tömeg 60 g

Érdekelhetnek még…