Anasztázia tanácsa a magok ültetéséhez

You are currently viewing Anasztázia tanácsa a magok ültetéséhez

A tavasz közeledtével itt az ideje, hogy hozzáfogjunk a magok ültetéséhez, a palánták neveléséhez. Az Oroszország Zengő Cédrusai könyvsorozat I. kötetében Anasztázia olyan tanácsokkal látja el a kertészkedőket, melyeknek köszönhetően az útmutatása alapján elvetett magok, és az abból kifejlődő növények, zöldségek és gyümölcsök termései ültetőjük egészségének javításához szükséges információkkal telítődnek.

„Ahhoz hogy az ember kertjében vagy telkén termesztett uborka, paradicsom vagy akármilyen más növény magjában meglegyen ez az információ, feltétlenül szükséges elvégezni a következőket:

A kiültetés előtt vegyünk szánkba egy vagy több pici, be nem áztatott magot, s tartsuk a magocskákat nyelvünk alatt, legalább kilenc percig.

Aztán vegyük a magokat két tenyerünk közé és tartsuk azokat így harminc másodpercig. Míg a magvacskákat a két tenyerünk között tartjuk, fontos telkünk azon pontján mezítláb állnunk, ahol majd megtörténik az ültetés.

Ezután nyissuk ki tenyerünk és a rajtuk nyugvó magocskákat emeljük óvatosan ajkunkhoz. Ekkor tüdőnkből leheljük ki rájuk a levegőt. Lélegzetünkkel melegítsük fel a magocskákat, hogy a parányi magocska megismerje mindazt, ami bennünk van. Ezután tartsuk még a magocskákat harminc másodpercig széttárt tenyerünkön, és mutassuk be őket az égbolton levő égitesteknek. Így a magocska megállapítja feléledésének pillanatát. Ebben majd az összes bolygó segíteni fogja! És miattunk, értünk megajándékozzák a csírákat a szükséges fénnyel.

Ezután a magocskákat beültethetjük a földbe. Semmilyen esetben nem szabad rögtön öntözni, nehogy a víz a magocskáról lemossa a nyálat, amit tőlünk kapott, és a már belőle és a helyzetből nyert információkat, melyeket a magocska magába szívott. Három teljes nap elmúltával azonban az elültetett magokat  meg lehet öntözni.

Feltétlenül szükséges, hogy minden zöldségféle kiültetése a megfelelő napon történjék (ami az ember számára már hozzáférhető a lunáris kalendáriumok révén). A túl korai kiültetés az öntözés mellőzése mellett távolról sem olyan veszélyes, mint a késői.”

(részlet az ANASZTÁZIA c. kötetből)

Saját kertemben, évekkel ezelőtt, már első alkalommal ilyen eredményt hozott ez a módszer:
anasztázia tanácsa magok ültetéséhez

www.vmegre.ru