„SZERETET TERÜNK A FÖLD” című füzet

You are currently viewing „SZERETET TERÜNK A FÖLD” című füzet

Magyarországon 2005 óta kapható az „Oroszország Zengő cédrusai” könyvsorozat, amelyet mindenki csak „Anasztázia sorozat” néven emleget. A sorozat tanításai nyomán egyre többen döntenek úgy, hogy felelősséget vállalnak egy darabka földért, s rajta kialakítják saját Szeretet Terüket. Ezek az emberek növényeket ültetnek, állatokat tartanak, a bolygójárások figyelembevételével kertészkednek, önellátásra törekedve igyekeznek visszakapcsolódni a természethez. Az Anasztázia könyvek szívet melengető képet festenek a saját földjén élő és tevékenykedő Emberről.

Kátai Piroska már az első magyar nyelvű könyvek megjelenését követően kezdett azzal foglalkozni, hogy nyomon kövesse a sorozat által inspirált változásokat Magyarországon. Mindezen tapasztalatok összefoglalásaként megírta a „SZERETET TERÜNK A FÖLD” című füzetet.

Hogyan valósítják meg az emberek Anasztázia „álmát”? Mit tehet a mai kor embere az ősi tudás kibontakozásáért? Miért alapvető a Családi Birtok létrehozása? Vannak-e jól működő közösségek?

Ez a füzet egy rövid tanulmány, egyben összegzés az Anasztázia könyvsorozat legfontosabb tanításairól és a magyar Családi Birtokok alakulásáról az elmúlt 13 év tapasztalatainak tükrében.

Az írás Kátai Piroskánál érhető el. Keressék őt az inspiraltak@gmail.com e-mail címen.